Qershor 2023

  • Vendim Nr. 42 datë 20.06.2023 Miratimin e shtesës së buxhetit të vitit 2023 të UST me burim financimi të ardhurat e veta
  • Vendim Nr. 43 datë 20.06.2023 Miratimin e shlyerjes së tarifës për rregjistrimin e moduleve të trajnimeve
  • Vendim Nr. 44 datë 20.6.2023 Për miratimin e bursave dhe përjashtim nga tarifat e shkollimit të ciklit të parë që plotësojne kriteret për vitin akademik 2022-2023 në UST
  • Vendim Nr. 45 datë 20.06.2023 Miratimin e kontratës tip për fituesit e projekteve kërkimore shkencore në UST
  • Vendim Nr. 46 datë 21.06.2023 Për miratimin e bursave të studentëve dhe përjashtim nga tarifat e shkollimit të ciklit të parë që plotësojne kriteret, për vitin akademik 2022-2023, në UST
  • Vendim Nr. 47 datë 29.06.2023 Për miratimin e tarifave të regjistrimit për konkurs, regjistrimit të fituesve, për ciklin e parë dhe të dytë, të tretë të studimeve dhe tarifat e shkollimit për të 3 ciklet e studimeve në UST
  • Vendim Nr. 48 datë 30.06.2023 Për miratimin e pagave të punonjësve ndihmës akademik me karakter administrativ dhe administrativ në UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *