Korrik 2023

 • Vendim Senati Nr. 77 datë 14.07.2023 Për reduktimin e tarifës së shkollimit, për ciklin e tretë të studimeve doktoratë në UST
 • Vendim Senati Nr. 78 datë 14.07.2023 Për disa ndryshime në strukturën organizative dhe analitike të UST
 • Vendim Senati Nr. 79 datë 14.07.2023 Për miratimin e kontrollit të testit fizik specifikë për perballimin fizikisht të programit të studimit për studentë fitues në konkurset e pranimit, për vitin akademik 2023-2024 në UST
 • Vendim Senati Nr. 80 datë 14.07.2023 Për miratimin e hapjes së proçedurave për master planin për gjithë territorin e UST
 • Vendim Senati Nr. 81 datë 14.07.2023 Për miratimin e përcjelljes së dokumentacionit të Prof. Asoc. Lindita Agolli për fitimin e titullit Profesor pranë KPPA
 • Vendim Senati Nr. 82 datë 14.07.2023 Për një ndryshim të vendimit Nr. 56 datë 28.06.2022 për miratimin e pagesës së anëtarëve të komisionit dhe koordinatorëve të doktoraturës në UST
 • Vendim Senati Nr. 83 datë 14.07.2023 Për nënshkrimin e memorandumit të mirëkuptimit për anëtarësimin e UST në Rrjetin Europian të Studimeve të Shkencave Sportive
 • Vendim Senati Nr. 84 datë 14.07.2023 Për nënshkrimin e marrëveshjes në kuadër të programit Erasmus+ për mobilitetin e stafit dhe studentëve me Universitetin Bolu Abant Izzet Baysal, Turqi 
 • Vendim Senati Nr. 85 datë 14.07.2023 Për miratimin përfundimtar të fushave dhe nënfushave të aplikimit për aplikimin e kandidatëve për programin e ciklit të tretë “Doktoratë” në fushën “Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti ” dhe të kritereve preferenciale për pranimin e kandidatëve për programin e ciklit të tretë “Doktoratë” në FVFR për vitin akademik 2022-2023
 • Vendim Senati Nr. 86 datë 14.07.2023 Për miratimin përfundimtar të fushave dhe nënfushave të aplikimit për aplikimin e kandidatëve për programin e ciklit të tretë “Doktoratë” në Shkenca Sportive në FSHL për vitin akademik 2022-2023  
 • Vendim Senati Nr. 87 datë 21.07.2023 Për disa ndryshime në strukturën organizative e analitike të UST
 • Vendim Senati Nr. 88 datë 21.07.2023 Miratimin e propozimit të programit buxhetor afatmesëm, për vitin 2024-2026 për UST
 • Vendim Senati Nr. 89 datë 27.07.2023 Për një korrigjim në Vendimin e Senatit akademik Nr. 46 datë 07.04.2023 Për miratimin e kuotave të pranimit për vitin akademik 2023-2024 në UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *