Korrik 2023

  • Vendim Nr. 49 datë 04.7.2023 Për një shtesë në Vendimin Nr. 48 datë 30.06.2023 Për miratimin e pagave të punonjësve ndihmës akademik me karakter administrativ dhe administrativ në UST 
  • Vendim Nr. 50 datë 19.07.2023 Për zgjedhjen e Sekretarit Teknit të BA në UST
  • Vendim Nr. 51 datë 19.07.2023 Për një ndryshim të vendimit Nr. 33 datë 30.6.2022 Për miratimin e reduktimit të tarifës së pagesës së anëtarëve të doktoraturës në UST 
  • Vendim Nr. 52 datë 19.07.2023 Për miratimin e disa ndryshime në strukturën organizative e analitike në UST
  • Vendim Nr. 53 datë 19.07.2023 Për miratimin e kontrollit të testit fizik specifik për përballimin fizikisht të programit të studimit për studentët fitues në konkurset e pranimit për Vitin Akademik 2023-2024 në UST
  • Vendim Nr. 54 datë 19.07.2023 Për miratimin e reduktimit të tarifës së shkollimit, për ciklin e tretë të studimeve Doktoratë në UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *