Gusht 2023

  • Vendim Nr. 55 datë 07.08.2023 Për Miratimin e disa ndryshime në strukturën organizative dhe analitike në UST
  • Vendim Nr. 56 datë 07.08.2023 Për miratimin e Programit Buxhetor Afatmesëm për vitin 2024 -2026 për UST 
  • Vendim Nr. 57 datë 07.08.2023 Për pezullimin e pjesshëm të zbatimit të vendimit të Bordit të Administrimit Nr.31 datë 30.06.2023, Për miratimin e financimit të projekteve shkencore në UST 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *