Prill 2021

  • Vendim 19 Datë 22.04.2021 Shtesa dhe ndryshime ne vendimin e miratimit te struktures 
  • Vendim 20 Datë 22.04.2021 Për miratimin e ndryshimeve në emërtimin e departamenteve të IKSHS 
  • Vendim 21 Datë 22.04.2021 Për miratimin e kritereve për hapje proçedurash për specialist juridik 
  • Vendim 22 Datë 22.04.2021 Për miratimin e tarifës për kredit nga Qendra e Traj. vazhduar 
  • Vendim 23 Datë 22.04.2021 Shtesë në miratimin bursave dhe përjashtim tarife stud. Ciklit I 
  • Vendim 24 Datë 22.04.2021 Shtesë në miratimin e stud. ciklit II përjashtim 50% nga tarifa 
  • Vendim 25 Datë 29.04.2021 Riorganizimi i doktoratures ne FSHL 
  • Vendim 26 Datë 29.04.2021 Riorganizimi i doktoratures ne FVFR 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *