Maj 2021

  • Vendim 27 Datë 21.05.2021 Miratimi Rreg. rekrutimit personelit adminis 
  • Vendim 28 Datë 21.05.2021 Miratim i Planit te Buxhetit v. 2021 ne UST 
  • Vendim 29 Datë 21.05.2021 Miratimi i RPPP te ndryshuar v. 2021 ne UST 
  • Vendim 30 Datë 21.05.2021 Miratim i ndryshimeve ne strukturen organizative UST 
  • Vendim 31 Datë 21.05.2021 Miratimi i Planit Strategjik ne UST v. 2021-2026 
  • Vendim 32 Datë 21.05.2021 Shtesa ne bursat e studenteve dhe perjashtim tarife ciklit pare v.a.2020-21  

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *