Mars 2021

  • Vendim 11 Datë 18.03.2021 Ndryshime dhe shtesa ne V.10,dt 28.01.2021 per strukturen 
  • Vendim 12 Datë 18.03.2021 Ndryshim ne V. 5 dt.18.01.2021 Mbi miratimin e bursave per ciklin e pare 
  • Vendim 13 Datë 18.03.2021 Shtesa ne V.4 dt.18.01.2021 Mbi miratimin e stud.perja.50% nga tarifa per ciklin e dyte 
  • Vendim 14 Datë 18.03.2021 Shtesa ne V.44 dt.02.11.20220 Per tarifat e studimin per dy ciklet 
  • Vendim 15 Datë 18.03.2021 Miratim kriteresh per specailist ne DSHM 
  • Vendim 16 Datë 31.3.2021 Miratim shtese mbi page per zv Drejtoritn e IKSHS 
  • Vendim 17 Datë 31.3.2021 Ndryshime ne Vendimin e miratimit te RPPP 
  • Vendim 18 Datë 31.3.2021 Miratim i pasqyrave financiare 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *