Janar 2021

  • Vendim 1 Datë 05.01.2021 Per detajimin e grandit te mesimdhenies v.2021 
  • Vendim 2 Datë 05.01.2021 Per miratimin e nr. stafit akademik,ndihmes akade. administrativ me kohe te plote dhe te pjesshme 
  • Vendim 3 Datë 18.01.2021 Miratim i studenteve mesatare mbi 6 perfitojne gjysem tarife cikli pare 
  • Vendim 4 Datë 18.01.2021 Miratim listes stud. cikli II studimeve qe perjashtohen 50% nga tarifa 
  • Vendim 5 Datë 18.01.2021 Miratim i bursave dhe perjashtim tarife per ciklin e pare 
  • Vendim 6 Datë 28.01.2021 Miratimi i objektivave per vitin 2021 ne UST 
  • Vendim 7 Datë 28.01.2021 Miratimi i RPPP per vitin 2021 ne UST 
  • Vendim 8 Datë 28.01.2021 Miratimi i detajimit te te ardhurave per vitin 2021 
  • Vendim 9 Datë 28.01.2021 Miratimi i kritereve per specialist ne Arkiv-Protokoll 
  • Vendim 10 Datë 28.01.2021 Miratimi i struktures organizative dhe analitike per vitin 2021 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *