Nëntor 2023

  • Vendim Nr. 74 datë 20.11.2023 Miratimin e Detajimit të Grandit shtesë të mësimdhënies për vitin 2023 në UST
  • Vendim Nr. 75 datë 20.11.2023 Për miratimin e shtesave në RPP nga buxheti dhe të ardhurat për vitin 2023 në UST 
  • Vendim Nr.76 datë 20.11.2023 Për miratimin e shtesës në buxhetin e vitit 2023 të UST-së ,me burim financim të ardhurat e veta 
  • Vendim Nr.77 datë 20.11.2023 Për Riorganizimin e Programit të Studimit Master Shkencor në Aktivitetin Fizik dhe Shëndeti në FVFR 
  • Vendim Nr.78 datë 20.11.2023 Për Miratimin e Kritereve për pozicionet e punës në Administratë 
  • Vendim Nr. 79 datë 20.11.2023 Për Nënshkrimin e Marrëveshjes paraprake të Masterit Ndërkombëtar Të ushqyerit dhe Dietologjia e Aplikuar me Universitetin G’Dannunzio Itali

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *