Maj 2023

  • Vendim Senati Nr. 52 datë 08.05.2023 Për miratimin e propozimit të ndryshimeve të regjistrit të parashikimeve të prokurimeve publike (nga buxheti dhe të ardhurat) për vitin 2023 në UST
  • Vendim Senati Nr. 53 datë 08.05.2023 Për nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin e Edukimit Fizik Jozef Pilsudski , Varshavë – Poloni
  • Vendim Senati Nr. 54 datë 26.05.2023 ” Për miratimin e propozimit të detajimit të grantit shtesë nga buxheti për mbulimin e efekteve financiare të rritjes së pagave për vitin 2023 në UST” 
  • Vendim Senati Nr. 55 datë 26.05.2023 ” Miratimin paraprak të pagave të stafit akademik të UST sipas VKM nr. 243 datë 20.04.2023
  • Vendim Senati Nr. 56 datë 26.05.2023 ” Për anëtarësimin e UST në Platformën Europiane të Inovacionit Sportiv”
  • Vendim Senati Nr. 57 datë 26.05.2023 ” Për miratimin e çmimeve reference të listës së analizave dhe testeve që do të kryhen në laboratorët e UST nga studentët e ciklit të dytë dhe të  tretë”
  • Vendim Senati Nr. 58 datë 26.05.2023 ” Për nënshkrimin e marrëveshjes në kuadër të programit Erasmus+ për mobilitetin e stafit dhe studentëve me Universitetin e Romës ‘Foro Italico’, Itali
  • Vendim Senati Nr. 59 datë 26.05.2023 ”Për nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin ‘Karamanoglu Mehmetbey’, Fakulteti i Shkencave Sportive, Turqi
  • Vendim Senati Nr. 60 datë 26.05.2023 Për miratimin e përbërjes së strukturave të revistës shkencore të UST-së “Journal of Physical Activity and Sports – JPAS”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *