Maj 2022

  • Vendim BA nr. 24/1 datë 16.05.2022 Për shfuqizimin e Vendimit të Bordit të Administrimit Nr. 24 datë 29.04.2022 “Për shtesë në Vendimin Nr. 22 datë 22.04.2021 “Për miratimin e tarifës për kredit dhe shpërndarjen e të ardhurave, nga Qendra e Trajnimit të Vazhduar”
  • Vendim BA nr. 25 datë 11.05.2022 Ndryshime në RPPP për vitin 2022
  • Vendim BA nr. 26 datë 16.05.2022 Miratim i Rregullores së BA
  • Vendim BA nr. 27 datë 16.05.2022 Miratim i shpenzimeve të konferencës
  • Vendim BA nr. 28 datë 30.05.2022 Për ndryshime në RPPP viti 2022

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *