Prill 2022

 • Vendim BA nr. 12 dt. 05.04.2022 Konstituimi i Bordit te Administrimit ne UST 
 • Vendim BA nr. 13 dt. 05.04.2022 Miratimi i financimit te projekteve shkencore v. 2021-2022 ne UST 
 • Vendim BA nr. 14 dt. 05.04.2022 Ndryshime ne detajimin e te ardhurave per v. 2022 ne UST 
 • Vendim BA nr. 15 dt. 05.04.2022 Shtesa dhe ndryshime ne RPPP per vitin 2022 ne UST 
 • Vendim BA nr. 16 dt. 05.04.2022 Disa ndryshime ne strukturen organiative dhe analitike ne UST 
 • Vendim BA nr. 17 dt. 26.04.2022 Ndryshim ne vendimin nr. 13 dt 05.04.2022 Miratimi projekteve shkencore 
 • Vendim BA nr. 18 dt. 26.04.2022 Miratimi i pagesave te stafit ne perfundim te proced.kursit Udherrefyesit turistik 
 • Vendim BA nr. 19 dt. 26.04.2022 Ndryshime ne strukturen organizative 
 • Vendim BA nr. 20 dt. 26.04.2022 Miratim i bursave dhe perjashtim tarive per kursin e pare 
 • Vendim BA nr. 21 dt. 26.04.2022 Miratim i listes stud. per ciklin e dyte reduktim tarife 50% 
 • Vendim BA nr. 22 dt. 26.04.2022 Miratim tarife konkursi,rregistrim fituesi dhe tarifa e shkollimit per 3 ciklet e stud. 
 • Vendim BA nr. 23 dt. 26.04.2022 Miratim pjesemarrje UST si partner ne shkollen nderkomb. Autizmi, sporti…. 
 • Vendim BA nr. 24 dt.29.04.2022 Shtesw nw vendimin nr. 22, Per miratimin e tarifws per kredit Qendres Trajn.Vazhd. 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *