Shtator 2020

  • Vendim 37 Datë 11.09.2020 Disa shtesa në miratimin e tarifave për regjistrim për konkurim, regj.fituesve 
  • Vendim 38 Datë 11.09.2020 Mbi disa ndryshime në strukturën organizative dhe analitike të UST 
  • Vendim 39 Datë 22.09.2020 Për dhënien me qera të bar-fast-food në ambjentet e UST 
  • Vendim 40 Datë 30.09.2020 Mbi ndryshime në strukturë 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *