Maj 2022

  • Vendim Senati Nr. 46 datë 10.05.2022 Për miratimin e propozimit për ndryshime në regjistrin e parashikimeve të prokurimeve publike për vitin 2022 në UST 
  • Vendim Senati Nr. 47 datë 10.05.2022 Mbi miratimin e ndryshimeve të nevojshme për vlerësimin e studentëve në kurset “OUTDOOR” në UST 
  • Vendim Senati Nr. 48 datë 10.05.2022 Për miratimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Federatën Shqiptare të Qitjes Sportive 
  • Vendim Senati Nr. 49 datë 13.05.2022 Për miratimin e propozimit për shpenzimet e konferencës 
  • Vendim Senati Nr.50 datë 13.05.2022 Për riorganizimin e Qendrës së Trajnimeve dhe Formimit të Vazhduar në UST 
  • Vendim Senati Nr. 51 datë 13.05.2022 Mbi miratimin e disa ndryshimeve në Rregulloren e Provimeve të UST 
  • Vendim Senati Nr. 52 datë 13.05.2022 Për miratimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin e Kasinos dhe Lazios Jugore 
  • Vendim Senati Nr. 53 datë 24.05.2022 Për miratimin e propozimit për ndryshime në regjistrin e parashikimeve të prokurimeve publike për vitin 2022 në UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *