Janar 2022

  • Vendim BA nr. 1 Per miratimin e grandit te mesimdhenies per v.2022 ne UST 
  • Vendim BA nr. 2 dt. 17.01.2022 Per miratimin e ndryshimeve ne BA 
  • Vendim BA nr. 3 dt. 17.01.2022 Per miratimin shtesave ne detajimin e te ardhurave te mbartura per v. 2022 
  • Vendim BA nr. 4 dt. 17.01.2022 Miratimi i struktures organizative dhe analitike per v. 2022 
  • Vendim BA nr. 5 dt. 17.01.2022 Shtesa ne v. 34 dt. 23.6.2021 Per pagesen e komisoineve zgjedhore 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *