Dhjetor 2021

  • Vendim 55 Datë 20.12.2021 Per miratimin e raportit vjetor per v. 2020-2021 
  • Vendim 56 Datë 20.12.2021 Per miratimin e shpenzimeve te Konferences 
  • Vendim 57 Datë 20.12.2021 Per miratimin e bursave dhe perjashtim tarife per ciklin e pare 
  • Vendim 58 Datë 20.12.2021 Miratimi i stud, mesatrare mbi 6 qe reduktohet tarifa per ciklin e pare 
  • Vendim 59 Datë 20.12.2021 Miratimi i stud te ciklit dyte  mesatare mbi 9 perjashtohen 50% nga tarifa 
  • Vendim 60 Datë 20.12.2021 Miratim i kritereve per pozicion pune ne Drejtorine e Sherbimeve Mbeshterese 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *