Nëntor 2021

  • Vendim 48 Datë 24.11.2021 Për disa ndryshime në strukturën organizative dhe analitike
  • Vendim 49 Datë 24.11.2021 Për pagesën e orëve suplementare
  • Vendim 50 Datë 24.11.2021 Për pagesën e orëve jashtë orarit zyrtar të punës
  • Vendim 51 Datë 24.11.2021 Për anëtarësimin e UST pranë AUF dhe pagesën e regjistrimit
  • Vendim 52 Datë 24.11.2021 Për miratimin paraprak të M.Prof. në M.Shkencor në FSHL
  • Vendim 53 Datë 24.11.2021 Për pagesën e anëtarëve të jurive të mbrojtjeve të titujve
  • Vendim 54 Datë 24.11.2021 Për miratimin paraprak të ndryshimeve në Statutin e UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *