Maj 2021

 • Vendim Senati Nr.80, datë 07.05.2021 Shfuqizim i V.S.A. nr.69, dt 23.04.2021 dhe ngritjen e Komisionit te Kurrikulave 
 • Vendim Senati Nr.81, datë 07.05.2021 Ngritja e Komis. Sig.Stand.Ciles.,Botimeve dhe Projekteve 
 • Vendim Senati Nr.82, datë 07.05.2021 Për ngritjen e Komisionit të Mbarëvajtjes së Veprimtarisë dhe Marrëdhënieve me Studentët
 • Vendim Senati Nr.83, datë 10.05.2021 Per miratimin e Planit te Buxhetit 2021 per UST 
 • Vendim Senati Nr.84, datë 10.05.2021 Per miratimin e Regjistrit te Parashikimeve te Prokurimeve Publike 2021 ne UST 
 • Vendim Senati Nr.85, datë 14.05.2021 Rregullorja e Komisionit te Mbarevajtj Veprimt.Marredhen me Studentet 
 • Vendim Senati Nr.86, datë 14.05.2021 Ngritja e Komisionit te Kurrikulave (perberja) 
 • Vendim Senati Nr.87, datë 14.05.2021 Per percjelljen e dokument. Dr. Enkeleda LLeshi ne KPPA 
 • Vendim Senati Nr.88, datë 17.05.2021 Per ndryshime ne strukturen organizative e analitike te UST 
 • Vendim Senati Nr.89, datë 17.05.2021 Per proceduren e Dr. Qamil Dika ne KPPA 
 • Vendim Senati Nr.90, datë 17.05.2021 Per disa ndryshime ne strukturen mesimore FSHL+ FVFR per v.ak. 020-2021 
 • Vendim Senati Nr.91, datë 19.05.2021 Per miratimin e Rregullores se Komisionit te Kurrikulave (pas ngritjes se Komisionit) 
 • Vendim Senati Nr.92, datë 19.05.2021 Per miratimin e Rregullores se Komisionit te Sigur.Stand.Cilesise, Botimeve dhe Projekteve 
 • Vendim Senati Nr.93, datë 19.05.2021 Per ngritjen e NJBSG ne UST 
 • Vendim Senati Nr.94, datë 28.05.2021 Per miratimin e modelit ten certifikatave te projektit TEAVET 
 • Vendim Senati Nr.95, datë 28.05.2021 Per miratimin e formatit dhe permbajtjes se certifikates se Udherrefyesit Turistik te Specialitetit te Vecante 
 • Vendim Senati Nr.96, datë 28.05.2021 Per miratimin e zhvillimit te programeve outdoor ne FVFR 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *