Janar 2022

  • Vendim Senati Nr.1, datë 06.01.2022 Per miratimin e detajimit te Grantit te Mesimdhenies per UST per vitin 2022 
  • Vendim Senati Nr.2, datë 13.01.2022 Per miratimin e struktures organizative dhe analitike dhe klasifikimit te pages per vitin 2022 
  • Vendim Senati Nr.3, datë 13.01.2022 Per detajimin e te ardhurave te mbartura per vitin 2022 ne UST 
  • Vendim Senati Nr.4, datë 13.01.2022 Per miratimin e propozimit per tarifen e pageses per cdo procedure per Kom.Zgjedh.FSHR 
  • Vendim Senati Nr.5, datë 13.01.2022 Per miratimin e nisjes se proc.per akreditimin e prog.bach. ne Shkencat e Rehabilitimit 
  • Vendim Senati Nr.6, datë 13.01.2022 Mbi zgjedhjen e anetareve te Bordit te Administrimit 
  • Vendim Senati Nr.7, datë 13.01.2022 Per miratimin e Rregullores se Funksionimit te Keshillave Studentore ne UST 
  • Vendim Senati Nr.8, datë 13.01.2022 Per proceduren e studimit me plan individual per sportistet elitare 
  • Vendim Senati Nr.9, datë 13.01.2022 Per fillimin e procedurave per pregatitjen e Historikut te UST 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *