Janar 2023

 • Vendim Senati Nr.1 datë 04.01.2023 Për pagesën për mbështetjen financiare për zbutjen e impaktit të krizës (QARKULLUES)
 • Vendim Senati Nr.2 datë 11.01.2023 Për detajimin e Grantit të Mësimdhënies për vitin 2023 në UST (QARKULLUES)
 • Vendim Senati Nr. 3 datë 18.01.2023 Ndryshime në strukturën mësimore të vitit akademik 2022-2023 në programin Bachelor “Shkencat e Levizjes” dhe “Fushat e Veprimtarisë Fizike, të Shëndetit dhe Rekreacionit” për modulet “Ski” dhe “Sporte Dimërore”
 • Vendim Senati Nr. 4 datë 18.01.2023 Për nënshkrimin e Akt-Marrëveshjes për trajnimin dhe certifikimin e rojeve bregdetare në Republikën e Shqipërisë me Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore
 • Vendim Senati Nr.5 datë 27.01.2023 Për kostituimin e Senatit Akademik të UST me anëtarin student
 • Vendim Senati Nr.6 datë 27.01.2023 Për miratimin e strukturës organizative dhe analitike dhe klasifikimit të pagës për vitin 2023
 • Vendim Senati Nr.7 datë 27.01.2023 Për sezonin e veçantë të provimit të diplomimit
 • Vendim Senati Nr.8 datë 27.01.2023 Për anëtarësimin e UST në 3 organizma ndërkombëtare
 • Vendim Senati Nr.9 datë 27.01.2023 Për miratimin e marrëveshjes UST-LOGOS
 • Vendim Senati Nr.10 datë 27.01.2023 Për miratimin e marrëveshjes UST-AAB Prishtinë
 • Vendim Senati Nr.11 datë 27.01.2023 Për miratimin e ndryshimeve në Planin Mësimor Bachelor SHKENCAT E LEVIZJES
 • Vendim Senati Nr.12 datë 27.01.2023 Për miratimin e ndryshimeve në Planin Mësimor Master Shkencor MESUESI NE EDUKIMIN FIZIK E SHENDETESOR
 • Vendim Senati Nr.13 datë 27.01.2023 Për miratimin e ndryshimeve në Planin Mësimor Master Profesional TRAJNER I PREGATITJES FIZIKE
 • Vendim Senati Nr.14 datë 27.01.2023 Për miratimin e ndryshimeve në Rregulloren e FSHL dhe Departamenteve të FSHL
 • Vendim Senati Nr.15 datë 27.01.2023 Për miratimin e Rregulloreve të Departamenteve të FSHR
 • Vendim Senati Nr.16 datë 27.01.2023 Për miratimin e ndryshimeve në Rregulloren e FSHR
 • Vendim Senati Nr.17 datë 27.01.2023 Për miratimin e formatit të diplomës dhe suplementit të programit Shkencat e Rehabilitimit
 • Vendim Senati Nr.18 datë 27.01.2023 Për miratimin e detajimit të të ardhurave të mbetura 2022
 • Vendim Senati Nr.19 datë 27.01.2023 Për zgjedhjen e anëtarit student në Komisionin e Kërkimit Projekteve dhe Botimeve Shkencore
 • Vendim Senati Nr.20 datë 27.01.2023 Për ngritjen e Komisionit Ad-Hoc për shqyrtimin e shkeljes disiplinore KURIU-MEMA

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *