Janar 2023

  • Vendim Nr. 1 datë 04.01.2023 Për miratimin e pagesës për mbështetjen financiare të menjëhershme për zbutjen e impaktit të krizës të punonjësve të UST
  • Vendim Nr. 2 datë 11.01.2023 Miratimin  e detajimit të grandit të mësimdhënies për vitin 2023 në UST
  • Vendim Nr. 3 datë 17.01.2023 Mbi miratimin e bursave të studentëve dhe përjashtimin nga tarifat e shkollimit të Ciklit të Parë për vitin akademik 2022-2023 në UST
  • Vendim Nr. 4 datë 17.01.2023 Mbi miratimin e studentëve të Ciklit të Dytë të studimeve me mesatare mbi 9 që përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit në UST
  • Vendim Nr. 5 datë 17.01.2023 Miratimi i listës së studentëve me mesatare mbi 6 që ju reduktohet tarifa e shkollimit 50%, për Ciklin e Parë të studimeve në UST
  • Vendim Qarkullues Nr. 06 datë 20.01.2023 Miratimin e për dërgimin me shërbim të personelit (Staf akademik) për procesin mësimor jashtë UST dhe mbikqyerjen e studentëve

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *