Në vijim të zgjedhjeve të realizuara pranë Fakultetit të Shkencave të Rehabilitimit, sot Rektorit i UST-së Prof.Dr. Agron KASA emëroi Dekanin Prof.Dr. Robert ÇINA.

Në fjalën e tij Rektori Prof.Kasa theksoi rendësinë e krijimit të këtij fakultetit të ri në universitetin tonë, i cili në të ardhmen padyshim do të jetë një mundësi reale dhe e konsoliduar për të gjitha ata student që do të zgjedhin të studiojnë shkencat e rehabilitimit. 

Nga ana e tij Prof.ÇINA falenderoi stafin e studentët për mbështetjen dhe besim që i dhanë në drejtimin e Fakultetit të Shkencave të Rehabilimit. Më pas ai emëroi dhe Zv/Dekanin Dr. Genti PANO dhe Drejtuesen e Departamentit të Disiplinave Mjekësore dhe Humane në FSHR Dr. Oltiana PETRI.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *