Mbështetur në Vendimin e Rektorit të datës 15.01.2021 “Mbi rishpalljen e konkursit për personel akademik me kohë të pjesshme për Vitin Akademik 2020 – 2021 në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit”, njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar që duan të aplikojnë për personel akademik me kohë të pjesshme (pedagog të jashtëm), se duke filluar nga data 15.01.2021 deri më 21.01.2021, duhet të dërgojnë më anë të shërbimit postar në Protokollin e Universitetit të Sporteve të Tiranës dokumentacionin përkatës. Për më shumë klikoni  .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *