Data 29 Maj 2015 shënoi mbylljen me sukses të aktivitetit sportiv studentor UST SPORT 2015. Ky aktivitet ishte i ndarë në tre faza eliminatore dhe atë finale. Pati një pjesëmarrje prej 410 studentësh dhe një kohëzgjatje prej tre muajsh. Ekipet që u shpallën fitues janë:
Basketboll –Skuadra “Fred”
Volejboll – Skuadra “2 Cool For U”
Futboll – Skuadra “Problemi”
Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe organizatorët !!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *