💢 Një delegacion nga UNIVERSITETI I SPORTEVE TË TIRANËS, i kryesuar nga Rektori Prof.Dr. Agron KASA, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “Sporti, Shëndeti Dhe Shoqëria” e cila u organizua nga Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë në datat 29-30 tetor 2022 në Prishtinë.
📌Ky event ndërkombëtar shkencor ishte një mundësi shumë e mirë që së bashku me partnerët europian të diskutohej dhe vazhdimi i bashkëpunimit në kuadër të rrjetit BALKAN UNIVERSITY NETWORK ON SPORT për aplikime për projekte të përbashkëta.
📌Stafi akademik nga UST referoi temat e mëposhtme:

  • 🔺Prof.Asc.Dr. Lindita AGOLLI “Emergencies in Sports”;
  • 🔺Dr. Stavri BELLO “Sport, reduction of indirect musculoskeletal injuries, improve athletic performance and sporting longevity”;
  • 🔺Msc. Ana SULAJ “The acceptance of telerehabilitation in physical therapy: A systematic review”.

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *