Afishohet lista e kandidatëve fitues për ndjekjen e studimeve në programet e ciklit të dytë “Master Profesional” dhe ‘Master Shkencor” (Program i parë), për vitin akademik 2022-2023 në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit. Për më tepër klikoni këtu

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *