Në kuadër të shpalljes së TIRANËS “KRYEQYTETI EUROPIAN I RINISË” për vitin 2022 si dhe në vijim të aktiviteteve që do të organizohen për të gjithë të rinjtë, Zv/Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj.Aspasjana KONGO vizitoi dhe realizoi një takim të rëndësishëm me Rektorin e Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA. Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i mundësive për të realizuar projekte të përbashkëta, të cilat synojnë të adresojnë nevojat e të rinjve në përgjithësi dhe të studentëve në veçanti.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *