Rektori i UBT-së viziton UST

Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA priti në një takim vërtet premtues Rektorin e Universitetit të Biznesit dhe Teknologjisë të Prishtinës, Prof.Dr. Edmond HAJRIZI. Qëllimi i këtij takimi ishte vendosja e një ure bashkëpunimi midis dy institucioneve në fushën akademike dhe atë shkencore.

   
                         
Blog Attachment