Adresa web e faqes së Universitetit të Sporteve të Tiranës për gjenerimin e proçesverbalit dhe ngarkimit të vlerësimeve online është www.ust.esse3.u-gov.rash.al
Për tu loguar në sistem duhet të keni emrin e përdoruesit (username) dhe fjalëkalimin (password).
Për më tepër shkarkoni MANUALIN për gjenerimin e proçesverbalit dhe ngarkimit të vlerësimeve online që është ekskluzivisht për pedagogët.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *