Njoftim për shpallje konkursi për 2 (dy) pozicione pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ, me kohë të plotë Përgjegjës/e Sektori” dheSpecialist/e” në Sektorin e Burimeve Njerëzore, Drejtoria e Burimeve Njerëzire dhe Arkiv/Protokollit në Universitetin e Sporteve të Tiranës. Për më tepër klikoni këtu

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *