Njoftim për shpallje konkursi për 1 (një) vend të lirë pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ “Specialist/e”, në Sektorin e Karrierës, Alumnit dhe Marrëdhënieve me Studentët në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë, Publikun dhe Studentët. Për më tepër klikoni këtu 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *