Mbështetur në Urdhërin e Rektoratit me Nr.6, datë 17.02.2016 “Për pranimin e Pedagogëve të Ftuar për vitin akademik 2015–2016 në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit”, njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar që duan të aplikojnë për pedogog me kontratë të përkohëshme (pedagog të jashtëm), specialiteti gjimnastikë, që duke filluar nga data 17.02.2016 deri më 23.02.2016, duhet të dërgojnë më anë të shërbimit postar në Protokollin e Universitetit të Sporteve të Tiranës dokumentacionin përkatës. Për më shumë klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *