Në datën 2 Shkurt 2016 ora 10.00 pranë Sallës së Konferencave të Universitetit të Sporteve të Tiranës do të zhvillohet prezantimi i Raport Projektit “Aktiviteti fizik dhe obeziteti tek fëmijët Shqiptarë (6-15 vjeç) që jetojnë në Ballkan 2013-2015” me pjesëmarrjen e Znj. Lindita Nikolla – Ministër i Arsimit dhe Sportit.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *