Në kuadër të rialokimit të kuotave të parashikuara për kategori të veçanta, UNIVERSITETI I SPORTEVE TË TIRANËS njofton ato kandidatë të cilët kanë konkuruar pranë FAKULTETIT TË SHKENCAVE TË LËVIZJES DHE FAKULTETIT TË VEPRIMTARISË FIZIKE DHE REKREACIONIT por nuk kanë fituar dhe nuk janë regjistruar në asnjë program tjetër studimi të paraqiten pranë Degës së Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve për të depozituar KËRKESËN e tyre brenda datës 30 tetor 2020 për vazhdimin e proçedurave të mëtejshme.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *