Njoftim:

Mësimi për kursin e parë të ciklit të dytë të studimeve Master Profesional dhe Master Shkencor për Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes dhe Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit fillon në datë 22/11/2021 ora 14:00.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *