Njoftim mbi Urdhërin nr. 13 dt. 11.10.2023 mbi një ndryshim në Urdhërin nr.12 dt. 03.10.2023 të Rektorit “Për miratimin e procedurave për aplikim dhe regjistrim në ciklin e dytë Master Profesional dhe Master Shkencor në Universitetin e Sporteve të Tiranës, për vitin akademik 2023-2024. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *