Më poshtë janë listat e kandidatëve të regjistruar për konkurim (Viti Akademik 2016-2017):

*Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes ( Konkursi 23-27 gusht 2016)

  • Femra
  • Meshkuj

*Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit ( Konkursi 28-30 gusht 2016)

  • Femra
  • Meshkuj

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *