Njoftohen të gjithë konkurentët se konkurset për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë (FULL-TIME) do të zhvillohen si më poshtë:
Konkursi p
ër
Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes do të zhvillohet  në datat 23/08/2016 – 27/08/2016, Salla e Lojrave (UST).
K
onkursi për Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit do të zhvillohet në datat  28/08/2016 – 30/08/2016, Salla e Lojrave (UST).

Dokumentat që duhet të kenë me vete konkurentët ditën e konkurimit janë:
1.) Kartela e rezultateve
2.) Një dokument identifikimi (karta e identitetit ose pashaporta biometrike).

Suksese të gjithë konkurentëve!

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *