Senati Akademik i Universitetit të Sporteve të Tiranës, mbështetur në Ligjin Nr. 9741, datë 21.05.2007, ”Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë” i ndryshuar, neni 14 pika 1, neni 19 pika 1; dhe në kërkesën e Rektoratit, në mbledhjen e tij të datës 14. 02. 2014,
V E N D O S I
Të ngrihet Këshilli i Profesorëve i Përbashkët për (Fakultetin e Veprimtarisë Fizike e Rekreacionit dhe Institutin e Kërkimit Shkencor të Sportit të UST) si dhe Këshillin e Profesorëve për Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes.
Vendimi Nr. 5, dt. 14.02.2014

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *