💢Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA, i shoqëruar dhe nga drejtues e stafi akademik e kërkimor – shkencor i universitetit, priti në një takim miqësor ish-pedagogun Z. Parid BELIU, i cili tashmë prej vitesh jeton dhe punon në SHBA.
🔹Vizita e ish-pedagogut DELIU kishte si qëllim kryesor dhurimin e pajisjes FITLIGHT TRAINER për kërkimin shkencor në universitetin tonë, pajisje e cila përdoret për matjen e shpejtësisë, shkathtësisë, qëndrueshmërisë për rehabilitimin dhe forcën për sportistë dhe jo sportistë.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *