UNIVERSITETI I SPORTEVE TË TIRANËS NË BASHKËPUNIMIN ME UNIVERSITETIN E ROMËS FORO ITALICO ORGANIZOJNË ONLINE NË DATAT 10-14 MAJ 2022 : SHKOLLËN NDËRKOMBËTARE AUTIZMI, SPORTI DHE PËRFSHIRJA: SFIDË PËR EDUKIMIN DHE SHOQËRINË. Kjo shkollë sezonale është e hapur për të gjithë të interesuarit, të cilët mund të dërgojnë një email në adresën sshabanaj@ust.edu.al, për të marrë informacion mbi mënyrën e rregjistrimit dhe pagesës. Për më tepër informacion klikoni këtu  ose vizitoni faqen e facebook

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *