Ju ftojmë të vizitoni linkun e mëposhtëm në lidhje me Udhëzimin nr. 29 datë 10.09.2014 të Ministrit të Arsimit dhe Sportit “Për procedurën e pranimit në programet e studimit të ciklit të parë, për shtetasit e huaj që kërkojnë të studiojnë në institucionet publike të arsimit të lartë, në vitin akademik 2014-2015”.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *