Ju ftojmë të vizitoni linkun e mëposhtëm në lidhje me Udhëzimin nr. 30 datë 10.09.2014 të Ministrit të Arsimit dhe Sportit “Për procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara të ciklit të dytë në institucionet publike të arsimit të lartë si dhe për transferimin e studimeve, për vitin akademik 2014 – 2015”.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *