Tetor

 • Vendim Senati Nr.76,  datë 04.10.2022 Për një ndryshim në Rregulloren e Rekrutimit të personelit administrativ
 • Vendim Senati Nr.77,  datë 04.10.2022 Për ndryshime në rregulloren e personelit ndihmës akademik
 • Vendim Senati Nr.78, datë 04.10.2022 Për pjesëmarrjen e UST si partner në organizimin e Konf.I-rë Shkencore me Univ. Malit të Zi
 • Vendim Senati Nr.79, datë 04.10.2022 Për miratimin e formatit të certifikatave Qendra e Trajnimit dhe Formimit të Vazhduar në UST
 • Vendim Senati Nr.80, datë 04.10.2022 Për një shtesë në strukturën organizative dhe analitike të UST
 • Vendim Senati Nr.82, datë 04.10.2022 Për propozimin e pagesës së orëve suplementare të FVFR 2021-2022
 • Vendim Senati Nr.83, datë 04.10.2022 Për miratimin e formatit të kontratës së shërbimit me objekt studimor
 • Vendim Senati Nr.84, datë 04.10.2022 Për miratimin e Regj.Parashik.Prokur.Publike në UST 2022
 • Vendim Senati Nr.85, datë 19.10.2022 Për ndryshime në strukturën organizative dhe analitike të UST
 • Vendim Senati Nr.86, datë 19.10.2022 Për ndryshime në strukturë dhe pagë të personelit akademik të UST
 • Vendim Senati Nr.87, datë 19.10.2022 Për miratimin e propozimit të pagesës orët suplementare FSHR dhe IKSHS 2021-2022
 • Vendim Senati Nr.88, datë 19.10.2022 Për miratimin e strukturës mësimore të FSHL, FVFR, FSHR për vitin akademik 2022-2023
 • Vendim Senati Nr.89, datë 19.10.2022 Për miratimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Universitetin e Mjekësisë Tiranë 
 • Vendim Senati Nr.90, datë 19.10.2022 Për miratimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me KOKSH 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *