Tetor 2022

  • Vendim BA Nr. 44 datë 06.10.2022 Miratimi i ndryshimeve në Bordin e Administrimit të UST
  • Vendim BA Nr. 45 datë 06.10.2022 Miratimi i pagesës së orëve suplementare të stafit akademik të FVFR për vitin akademik 2021-2022
  • Vendim BA Nr. 46 datë 06.10.2022 Miratimi i një shtese në strukturën organizative e analitike të UST
  • Vendim BA Nr. 47 datë 17.10.2022 Miratimi i ndryshimeve dhe shtesave në regjistrin e parashikimeve të prokurimeve publike për vitin 2022 në UST
  • Vendim BA Nr. 48 datë 31.10.2022 Miratimi i ndryshimeve në strukturën organizative e analitike të UST
  • Vendim BA Nr. 49 datë 31.10.2022 Miratimi i pagesës së orëve suplementare të stafit akademik të FSHR dhe IKSHS për vitin akademik 2021-2022
  • Vendim BA Nr. 50 datë 31.10.2022 Miratimi i nivelit të pagave sipas VKM në nivel maksimal të personelit akademik të UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *