Shtator 2023

  • Vendim Nr.58 datë 21.09.2023 Për mënyrën e kryerjes së pagesës së tarifave në emër të Universiteti të Sporteve të Tiranës
  • Vendim Nr.59 datë 21.09.2023 Për një Korrigjim në Vendimin Nr.48 datë 30.06.2023 Për Miratimin e pagave të Punonjësve ndihmës Akademik me karakter Administrativ dhe Administrativ në UST
  • Vendim Nr. 60 datë 21.09.2023 Për nje shtesë në Vendimin Nr. 47 datë 29.06.2023 Për Miratimin e tarifave të regjistrimit për konkurs ,regjistrimit të fituesve për ciklin e parë dhe të dyt të tretë të studimeve dhe tarifat 
  • Vendim Nr.61 datë 21.09.2023 Për Miratimin e shtesës mbi pagën mujore të nëpunësit zbatues të Universitetit të Sporteve të Tiranës 
  • Vendim Nr.62 datë 21.09.2023 Për Miratimin e shtesës në rregulloren e objekteve në Universitetin e Sporteve të Tiranës 
  • Vendim Nr.63 datë 25.09.2023 Për Miratimin e shtesës të RPP nga Buxheti për vitin 2023 në Universitetin e Sporteve të Tiranës
  • Vendim Nr.64 datë 29.09.2023 Për Përshtatje ambjentesh në Godinen e Re të UST-së 
  • Vendim Nr.65 datë 29.09.2023 Për Miratimin e propozimit për shtesë të RPP për vitin 2023 
  • Vendim Nr.66 datë 29.09.2023 Për Miratimin e shtesës në Buxhetin e vitit 2023 të UST-së me burim financim të ardhurat e veta 
  • Vendim Nr.67 datë 29.09.2023 Për Miratimin e Kritereve për Pozicionet e punës në Administratë 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *