Qershor 2024

  • Vendim Senati Nr. 46 datë 10.06.2024 Për shlyerjen e detyrimeve deri në sezonin e vjeshtës për studentët e kursit të tretë në ciklin e parë të studimeve pranë njësive kryesore të UST-së
  • Vendim Senati Nr. 47 datë 24.06.2024 Për një ndryshim në strukturën mësimore të Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit, për Kursin e Dytë “Bachelor”, Moduli “Kamping Veror Malor”, për vitin akademik 2023-2024

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *