Maj 2024

  • Vendim Nr.25 datë 31.05.2024 Për Miratimin e Financimit të pjesëmarrjes së Universitetit të Sporteve të Tiranës si partner në Konferencën e 10-të Shkencore ndërkombëtare të  Kineziologjisë, Universiteti i Zagrebit
  • Vendim Nr.26 datë 31.05.2024 Për Miratimin e Pagesës së Anëtarëve të Komisionit Institucional Zgjedhor dhe Komisioneve Zgjedhore të Fakulteteve gjatë Periudhës zgjedhore
  • Vendim Nr.27 datë 31.05.2024 Për Miratimin e Pagesës së Anëtarëve të Këshillit të Etikës në Universitetin e Sporteve të Tiranës
  • Vendim Nr.28 datë 31.05.2024 Për disa ndryshime në strukturën Organizative dhe Analitike të Universitetit të Sporteve të Tiranës
  • Vendim nr.29 datë 31.05.2024 Për Miratimin e nxjerrjes jashtë përdorimit të aktiveve për vitin 2023 të Universitetit të Sporteve të Tiranës

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *