Qershor 2020

  • Vendim 23 Datë 15.06.20202 Shtesë në listat e stud. që përfitojnë bursë dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit Cikli I 
  • Vendim 24 Datë 15.06.2020 Shtesë në listat e stud. me mesatare mbi 6 që ju reduktohet tarifa e shkollimit 50% Cikli I 
  • Vendim 25 Datë 15.06.2020 Shtesë në listat e stud. të ciklit II që përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *