Korrik 2020

  • Vendim 26 Datë 24.07.2020 Mbi miratimin e tarifave per regjistrim dhe fituesve per konkursin 2020-2021 
  • Vendim 27 Datë 24.07.2020 Shtesa ne miratimin e bursave te st. dhe perjashtim nga taria per ciklin e pare 
  • Vendim 28 Datë 24.07.2020 Shtesa ne miratimin e listes se stud. qe perjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit per ciklin e dyte 
  • Vendim 29 Datë 24.07.2020 Mbi miratimin e pageses se stafit per perfundimin e kursit udherrefyesit turistik 
  • Vendim 30 Datë 24.07.2020 Mbi miratimin e pageses se Komisioneve zgjedhore per zgjedhje te pjesshme per vitin 2018-2019 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *